Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Dansk Råd for Genoplivning via rådets sekretariat; herunder officielle henvendelser til rådet:

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
info@genoplivning.dk
CVR-nr: 34 67 34 46

Sekretariatet

Sekretariatschef Lisbet Schønau
Lisbet er cand.comm. og har en baggrund i faglig formidling på tværs af organisationer og interesser. Lisbet står for den daglige drift og udvikling af DRG’s sekretariat.
Telefon: 23 25 86 47

 

 

© A_M_AndersenProjektmedarbejder Ann-Katrine Myrup Andersen
Ann-Katrine er uddannet sociolog og arbejder i DRG med at understøtte og koordinere udviklingen af større projekter og indsatser inden for både genoplivnings- og strokeområdet. Ann-Katrine står bl.a. for sekretariatsfunktionen til Brancheforeningen for Hjertestartere og DRG’s undervisningstilbud til folkeskoler.
Telefon: 61 72 86 47

 

Projektmedarbejder Røskva Winthereig
Røskva er uddannet cand.public i Analytisk Journalistik ved Aarhus Universitet og DMJX. Røskva arbejder med at støtte udviklingen af projekter og indsatser inden for genoplivnings- og strokeområdet og koordinerer bl.a. Hjertestarterdagen og Genoplivningskonferencen.
Telefon: 30 13 86 47

 

Studentermedhjælper Anne Mette Nørmark Madsen
Anne Mette er kandidatstuderende på Copenhagen Business School i Politisk Kommunikation og Ledelse og er bachelor fra Roskilde Universitet i Kommunikation og Virksomhedsstudier. Anne Mette arbejder med indhold til DRGs nyhedsbreve og er med til at afvikle Hjertestarterkonferencen og så sørger hun for masser af opmærksomhed på de sociale medier, så flere danskere får viden om, hvordan de skal træde til med genoplivning, hvis de bliver vidne til et hjertestop.

 

 

For spørgsmål om kurser til fagfolk (ALS/EPALS/ETC/ILS) kan du kontakte sekretariatet for ERC-kurser

DRGs sekretariat er fysisk placeret ved Akutberedskabet i Region Hovedstaden i Ballerup.